Quilling Kelebek Nasıl Yapılır? En Kolay Quilling Yöntemleri - Karakalem Çalışmaları

Quilling Kelebek Nasıl Yapılır? En Kolay Quilling Yöntemleri

Quilling Kelebek Yapımı

Quilling çalışmaları günümüzde oldukça popüler. Bu nedenle de Quilling çalışmaları yapmak isteyenler internette örnek aramakta. Quilling kelebek yapmak isteyen takipçilerimiz için hazırladığım kelebek Quilling çalışmasını aşama aşama takip edebilirsiniz.
Quilling yapmak için öncelikle malzemelerinizi hazırlamalısınız. Gereken malzemeler aşağıdaki gibi olacak. Detaylı açmam gerekirse;

  • Zamk
  • Kağıt Kıvırıcı
  • Quilling Kağıtları
  • Quilling Şekil Cetveli
  • Toplu İğne
  • Cımbız
Malzemeleri edinerek Quilling yapmaya başlayabilirsiniz.

Quilling Kelebek Yapımı
Şimdi, beyaz bir kağıdı hazır edelim. Bu kağıt biraz kalın olsa iyi olur. Çünkü uhudan dolayı nemlenebilir ve kırışabilir. Bu kağıt üzerine beyaz Quilling şeriti kullanarak kelebeğin dış çevresini oluşturmalıyız.
Quilling Kelebek Yapımı
Ardından da kelebeğin üst kanatlarını oluşturuyorum. Sağ ve sol kanatların orantılı olmasına dikkat etmeliyiz ki çalışmamız güzel dursun.
Quilling Kelebek Yapımı
Şimdi de kelebeğin sınırlarını oluşturduktan sonra içerisini doldurmamız gerekli. Kelebeğin kanatlarının içini doldurmak için hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Bunun için belirli bir şema yoktur. Ben, aşağıdaki şekilde doldurdum. İsterseniz benzer şekilde doldurabilirsiniz.
Quilling Kelebek
Göründüğü gibi, istediğiniz şekilde yapmış olduğunuz kelebeğin içerisini doldurabilir ve duvarlarınızı süsleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder